Notetree — Privacybeleid

Dit privacybeleid legt uit hoe Notetree met je gegevens omgaat. Kort gezegd: de app draait op je apparaat en communiceert alleen met de Nextcloud-server die je kiest — wij, de ontwikkelaars, ontvangen je gegevens nooit.

Wij verzamelen je gegevens niet

Notetree heeft geen eigen backend. De ontwikkelaars verzamelen, bewaren, ontvangen of verkopen geen van je persoonlijke gegevens, notities of gebruiksgegevens. De app bevat geen analyse-, advertentie- of trackingdiensten.

Je inloggegevens

Wanneer je een account verbindt, geeft Nextcloud een intrekbaar app-token uit — je wachtwoord wordt nooit door de app gezien of opgeslagen. Tokens worden bewaard in de beveiligde opslag van het besturingssysteem (iOS Keychain / Android Keystore) en worden alleen gebruikt om verzoeken aan je server te verifiëren. Je kunt een token op elk moment intrekken via de instellingen van je Nextcloud-account.

Gegevens opgeslagen op je apparaat

Je collectives, pagina's en alle media die je opent worden in de privéopslag van de app gecachet zodat deze offline werkt. Deze gegevens verlaten je apparaat nooit, behalve tijdens het synchroniseren met je eigen server.

Camera, microfoon en foto’s

Notetree vraagt alleen toegang tot je camera of foto’s wanneer je een afbeelding of video aan een pagina of notitie wilt toevoegen; de microfoon wordt alleen gebruikt om geluid op te nemen bij video’s die je maakt. Geselecteerde of opgenomen media worden uitsluitend geüpload naar je eigen Nextcloud-server. De app gebruikt deze machtigingen nooit op de achtergrond en je kunt ze op elk moment intrekken in de instellingen van je apparaat.

Gegevens op je Nextcloud-server

Notities die je maakt of bewerkt worden alleen gesynchroniseerd tussen je apparaat en de Nextcloud-server waarmee je verbinding maakt. Die server wordt beheerd door jou of een derde partij en valt onder diens eigen privacybeleid en voorwaarden — niet die van ons.

Geen derden

De app maakt alleen netwerkverbindingen met de Nextcloud-server(s) die je configureert. Het stuurt geen gegevens naar de ontwikkelaars of naar een externe dienst.

Jouw controle over je gegevens

Het verwijderen van een account uit de app wist de gecachete inhoud en het opgeslagen token van je apparaat. Het verwijderen van de app wist alle lokaal opgeslagen gegevens. Inhoud die al naar je server is gesynchroniseerd, moet via Nextcloud worden beheerd.

Contact

Als je vragen hebt over dit privacybeleid, neem dan contact met ons op via [email protected].